ФІТОР ПРОТИ ВІРУСУ ГРИПУ і при простудних захворюваннях

Засоби на основі ФІТОРу містять в своєму складі екстракти і олії лікарських рослин і БАР, що застосовуються в офіційній медицині, що значно розширює спектр їх біологічної дії.

ФІТОР сприяє виробленню в організмі інтерферону, який має антивірусну дію. Тому, використовуючи ФІТОР в формі засобу, наприклад FITORINOS, у формі спрею в ніс і засобу на основі ФІТОРу для гігієни ротової порожнини у формі спрею в горло під час епідемій грипу, надійно захищає від хвороби навіть людей, вимушених працювати в великих колективах, що мають велику ступінь ризику зараження цим вірусом.

ФІТОР застосовується як профілактичний засіб і в комплексній терапії при респіраторних інфекціях, при переохолодженнях, риніті, в якості профілактики запалень гайморових пазух.

 

ФІТОР в СТОМАТОЛОГІЇ

ФІТОР з успіхом застосовують в стоматологічній практиці у формі засобу на основі ФІТОРу для гігієни ротової порожнини у формі спрею.

Його протизапальну дія, виражена загоююча здатність допомагають боротися з гінгівітом, парадонтозом, парадонтитом, сприяють якнайшвидшому відновленню слизової порожнини рота після стоматологічних операцій.

ЯК ВПЛИВАЄ ПРИЙОМ ФІТОРу НА Печінку?

ФІТОР має виражені детоксицируючі властивості (проводили експеримент на щурах: впливали гепато- і гематотоксінамі різного походження, крім того він стимулює регенерацію печінкової тканини, підсилює, позитивно впливає на стан ліпідного обміну, надає протизапальний ефект).

Дослідження, проведені в акредитованій лабораторії МОЗ показали, що ФІТОР є потужним гепатопротекторм.

ФІТОР ПРИ ЖІНОЧИХ ЗАХВОРЮВАННЯХ

Засоби на основі ФІТОРу містять в своєму складі екстракти і олії лікарських рослин і БАР, які застосовуються в официнальной медицині, що значно розширює спектр їх біологічної дії.

При захворюваннях жіночої статевої сфери застосовується Засіб Фіторовий в формі фітосвічок. Розроблено та схвалено до застосування шість видів фітосвічок

Гінекологи дуже задоволені результатом лікування хворих з аднекситах (запальними захворюваннями придатків). При таких захворюваннях рекомендується вводити фітосвечі ректально (в пряму кишку).

При запальних процесах в піхві (ерозіях шийки матки, ендоцервіцитах ,кольпітах) рекомендується введення Засобу Фіторового в формі фітосвічок в піхву на ніч.

ФІТОР в урології.

Засоби на основі ФІТОРу містять в своєму складі екстракти і олії лікарських рослин і БАР, які застосовуються в официнальной медицині, що значно розширює спектр їх біологічної дії.

При простатитах, циститах, уретритах застосовуються засоби фіторові в формі фітосвічок. Розроблено і схвалено до застосування шість видів фітосвічок.

ФІТОР в проктології

На підставі досліджень, проведених акредитованою лабораторією МОЗ України випливає висновок, що:

  1. Засоби Фіторові у формі фітосвічок з пантенолом, прополісом та олією чайного дерева в дозі 350 мг / кг (в перерахунку на людину-83 мг / кг) є ефективним засобом і можуть бути використані в якості гігієно-профілактичного засібу для нормалізації і профілактики проктитов, колітів та геморою.
  2. Засоби Фіторові у формі фітосвічок з пантенолом, прополісом та олією чайного дерева в дозі 350 мг / кг (в перерахунку на людину-83 мг / кг) виявляють протизапальну активність і можуть бути рекомендовані в якості гігієно-профілактичних засобів для нормалізації і профілактики запальних захворювань кишківника.

3 Засоби Фіторові у формі фітосвічок з кропивою в дозі 175 мг / кг (в перерахунку на людину-41,6 мг / кг) можуть бути рекомендовані в якості гігієно-профілактичний засіб, що сприяє скороченню гладкої м’язової тканини кишківника (при атониях).

  1. Засоби Фіторові у формі фітосвічок в дозі 175 мг / кг (в перерахунку на людину-41,6 мг / кг) володіють судинозміцнюючою дією і зменшують проникність судинної стінки в період запалення і можуть бути рекомендовані в якості судинозміцнюючого, гігієно-профілактичного засобу при запальних процесах в прямій кишці.

Отже при геморої, проктиті, коліті, парапроктиті Засоби Фіторові у формі фітосвічок вводяться в пряму кишку на ніч 1 раз в день. При наявності тріщин слизової прямої кишки можуть виникати пекучий біль в перші 2-3 дні, в процесі загоєння тріщини біль припиняється.